شرکت رها | زیروکلاینت - زیرو کلاینت - زیروکلاینت چیست - خرید

بازدید :257
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

همواره استفاده از تکنولوژی های پیشرفته سبب بوجود آمدن قابلیت های زیادی می گردد و عملکرد آن ها را هم جهت کاربر و هم سیستم های آن بهبود می بخشد. استفاده از فناوری HDXدر سیستم های زیرو کلاینت سبب بهبود عملکرد این بخش می شود و امکانات زیادی را برای آن فراهم می کند.

استفاده از این فناوری قابلیت گرافیکی و هم چنین کیفیت بهتر صوت و تصویر را برای شما ایجاد می کند. زیرو کلاینت ها با کمک فناوری HDX می تواند مقدار زمان تاخیر را تا حد زیادی کاهش دهند، بدین صورت که با تغییر مسیر هوشمند داده ها و فشرده سازی اطلاعات و پس از آن فرستادن آن به سرور تا حد زیادی مقدار زمان تاخیر را کوتاه کرد.
یکی از معضلات اصلی در زیرو کلاینت ها مقدار افت صدا و تصویر در حین انتقال است و امروزه روش های زیادی برای بهبود این بخش وجود دارد. ولی می توان گفت یکی از بهترین فناوری های بکار رفته در حل این مشکل استفاده از فناوری HDX در زیرو کلاینت ها می باشد.

حتما بخوانید : مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از citrix

بهبود عملکرد زیرو کلاینت ها با استفاده از فناوری HDX

این تکنولوژی به زیرو کلاینت ها کمک می کنند تا مقدار ترافیک درون شبکه را تا مقدار زیادی کم کنند. بنابراین فشار کمتری به سرور و شبکه تحمیل شده و می تواند تعداد کاربران را افزایش داد.
زیرو کلاینت ها با استفاده از فناوری HDXX مقدار صوت را با کمترین زمان ممکن و با مقدار بازه زمانی تاخیر کمی توسط یک کانال اختصاصی به شما می رسانند. بدین ترتیب مشکل تاخیر در انتقال صدا توسط سیستم ویپ یا همان صدا در بستر شبکه کاهش پیدا می کند. استفاده از فناوری HDX می تواند برای حدود ۵۰ کلاینت که در شبکه فعالیت دارد مقدار ۹۵۵% ترافیک شبکه را کم کند و مقدار سرعت را افزایش دهد. بنابراین افزایش سرعت سبب بهبود کارکرد بخصوص در بخش های ذخیره اطلاعاتی و دسترسی به دیگر بخش های نرم افزاری را در سیستم تین کلاینت فراهم می نماید.

منبع: فناوری HDX در زیرو کلاینت



مشاهده پست مشابه : فناوری HDX در زیرو کلاینت
بازدید :263
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مقایسه زیرو کلاینت نسبت به یک رایانه

مقایسه زیرو کلاینت نسبت به یک رایانه

تاریخ انتشار ۹۵/۱۱/۱۹

زیروکلاینت را می توان یک رایانه کوچک با هزینه کم وامنیت بیشتر دانست. این وسیله بخش های سخت افزاری پیچیده ای ندارد و در صورتی که نیاز به استفاده کاربران زیادی باشد این وسیله نسبت به رایانه شخصی مزایای زیادی دارد. مقدار مصرف برق به طور میانگین در زیرو کلاینت حدود ۵ وات و در یک رایانه حدود۲۰۰ وات می باشد. سیستم های رایانه ای در مقایسه با دستگاه زیرو کلاینت دارای آلودگی صوتی و حرارتی می باشد. مقدار عمر میانیگن دستگاه های زیرو کلاینت به حدود ۱۰ سال می رسد در صورتی که این بخش برای رایانه ها حدود ۴۴ سال می باشد.

در رایانه به بخش پشتیبانی و نگهداری نرم افزاری نیاز دارد، در صورتی که در دستگاه زیرو کلاینت از این بخش بی نیاز است. مقدار پایداری و امنیت دستگاه زیرو کلاینت نسبت به رایانه بالاتر است. در دستگاه های زیرو کلاینت نیازی به خرید نرم افزاری نیست و جهت آپدیت وبهبود سیستم به ارتقا سخت افزاری نیازی ندارد در صورتی که در رایانه چه در بخش ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری نیاز به هزینه می باشد. در بخش سرعت تبادل اطلاعات بین کاربران در دستگاه زیرو کلاینت این بخش محدود به سرعت هارد دیسک است در صورتی که در رایانه این بخش محدود به سرعت شبکه می باشد.

حتما بخوانید : کاربرد تین کلاینت در مکان های مختلف
مقایسه زیرو کلاینت نسبت به یک رایانه مقایسه زیرو کلاینت نسبت به یک رایانه

مقدار قیمت دستگاه زیرو کلاینت نسبت به رایانه بسیار کمتر است و دارای صرفه اقتصادی بالاتر جهت استفاده چندین کاربر در یک سازمان می باشد. مقدار امنیت اطلاعاتی در سیستم زیرو کلاینت بالاتر از رایانه می باشد زیرا در این بخش اطلاعات در سیستم کاربران وجود ندارد در صورتی که اطلاعات در رایانه شخصی ذخیره می گردد. امکان پشتیبانی از درگاه usbbدر هر دو بخش وجود دارد. در زیرو کلاینت cpuu و درایور وجود ندارد در صورتی که در رایانه این بخش وجود دارد.

مزایای استفاده زیرو کلاینت نسبت به یک رایانه

با توجه به مقایسه صورت گرفته در مورد دستگاه زیرو کلاینت نسبت به یک رایانه می توان گفت این دستگاه جهت بخش ها و سازمان هایی که نیاز به تعداد زیادی دستگاه دارند بسیار مزیت و صرفه اقتصادی بیشتری دارد. پشتیبانی، ایجاد امنیت و مدیریت با استفاده از دستگاه زیرو کلاینت نسبت یه یک رایانه شخصی بسیار بالاتر است. امکان هک و جاسوسی در دستگاه زیرو کلاینت وجود ندارد بنابراین بهترین وسیله جهت بخش ادارت و سازمان هایی مانند بانک ها، سازمان های پستی و … است. از دیگر مزایای زیرو کلاینت نسبت به رایانه این است که مقدار ترافیک شبکه با استفاده از دستگاه زیرو کلاینت کاهش پیدا می کند. استفاده راحت تر کاربر و فضا گیر نبودن از دیگر مزایای این دستگاه می باشد که آن را نسبت به یک رایانه شخصی مورد پسندتر و مقبول تر در استفاده مدیران می نماید.

حتما بخوانید : مجازی سازی دسکتاپ با استفاده از VMware horizon7

از فروشگاه محصولات زیرو کلاینت دیدن فرمایید.

بازدید :201
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آماده سازی سریع زیرو کلاینت و مقدار هزینه عملیاتی کم استفاده از آن

شرکت رها | زیروکلاینت - زیرو کلاینت - زیروکلاینت چیست - خرید

تاریخ انتشار ۹۵/۱۲/۰۶

یکی از مهم ترین مزایای استفاده از زیرو کلاینت ها، آماده سازی سریع زیرو کلاینت و مقدار هزینه عملیاتی کم استفاده از آن است. در واقع زیرو کلاینت ها جز تجهیزات plug and play می باشد و به شکل پیش فرض تنها به زمان محدود و کمی جهت نصب و حدود چند ثانیه جهت بوت شدن زمان نیاز دارد. زیرو کلاینت پس از وصل شدن به صفحه نمایش و تجهیزات دیگر مانند موس، صفحه کلید ایجاد شده است. آماده سازی سریع زیرو کلاینت سبب شده است جهت بخش ها و اموری که نیاز به تجهیز سریع سازمانی دارد مورد استفاده قرار گیرد.
زیرو کلاینت ها در شرایط گوناگون از مراکز آموزشی تا بیمارستان ها و سازمان های دولتی مورد استفاده قرار می گیرد و استفاده از بخش دسکتاپ مجازی سازی شده جهت طیف گسترده ای از نیازهای سازمانی را تامین میی کند.

هزینه عملیاتی استفاده از زیرو کلاینت

صرفه جویی اقتصادی

ایجاد یک دید کلی با استفاده از زیرو کلاینت تصویر روشن و با کیفیت و با داده های ایمن برای سازمان ها ایجاد می کند تا مقدار هزینه های مالکیت را کاهش دهد و نداشتن بخش متحرک و همچنین مصرف انرژی پایین آنها و نداشتن تلفات حرارتی در زیرو کلاینت تضمین کننده عمر بیشتر این تجهیزات بوده (بیش از ۱۰۰ سال) و مقدار اطمینان بیشتری نسبت به کامپیوترهای قدیمی را در بردارد.

حتما بخوانید : علت انتخاب نرم افزار VMware جهت مجازی سازی سرور

زیرو کلاینت ها بی نیاز از نگهداری سمت کاربر هستند (خود دستگاه نیازی به مراقبت نرم افزاری و نگهداری ندارد) و علاوه بر این مقدار فضای کمی را نسبت به کامپیوترهای قدیمی اشغال کرده و برای مراکزی که فضای تجاری آنها ارزش دارد هزینه کمتری نسبت به کامپیوترهای شخصی و لپ تاپ ها تامین کرد و تقریبا ۹۵ درصد کمتر نسبت به پی سی های شخصی انرژی استفاده می کند.
پی سی ها به نگهداری زیادی نیاز دارد و چناچه سخت افزار این بخش صدمه ببیند باید قطعات آن تغییر و برنامه ها به روز شوند. بخش نگهداری این سیستم ها مسئولیت زیادی را بر بخش مدیریت می گذارد و باید سالیانه مبالغی را جهت نگهداری و رسیدگی هر یک از این بخش ها در نظر بگیرند. در صورتی که زیرو کلاینت ها به دلیل عدم نیاز به نگهداری می تواند فراغت بهتری هم برای کارکنان بخش آی تی و هم مدیران آن ایجاد کند. بیشتر مدیران بر این باورند که زیرو کلاینت بسیار کارآمد و آسان بوده و اجرای آن جهت امور سازمانی به هزینه کمتری نسبت به پی سی ها در بر می گیرد. مقدار برق مصرفی زیرو کلاینت ها در حدود ۴ تا ۲۰۰ وات می باشد(با توجه به مدل و کاربری متفاوت است).

منبع: آماده سازی سریع زیرو کلاینت و مقدار هزینه عملیاتی کم استفاده از آن

حتما بخوانید : انواع مجازی سازی شبکه

از فروشگاه محصولات زیرو کلاینت دیدن فرمایید.

بازدید :244
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پایش عملکرد مجازی سازی سرور و وضعیت سرور ها

پایش عملکرد مجازی سازی سرور

مجازی سازی سرور دارای مزایای زیاد و منحصر به فردی می باشد و استفاده از آن جهت هر سازمان بزرگی امری ضروری است. مجازی سازی سرور مقدار مصرف انرژی بخش رایانه ها را بیش از ۹۰ % کاهش داده و مقدار هزینه های بخش IT را به میزان زیادی کم می کند. جهت بهره برداری مناسب از مجازی سازی سرور باید نقشه ای منسجم، دقیق و هدفمند برای آن طراحی نمود.

مهم ترین علت تهیه این نقشه پایش عملکرد مجازی سازی سرور و وضعیت سرورها می باشد. انتخاب سرور های مناسب به منظور استفاده از آن ها در سیستم های مجازی با توجه به نیاز مخاطب و انتخاب زیر ساخت مناسب او صورت میگیرد. جهت پایش عملکرد مجازی سازی سرور و وضعیت سرورها نرم افزارهایی رایگان در اختیار مدیران شبکه و بخش ITT قرار داده می شود. این نرم افزارها به شکل لحظه به لحظه و به صورت گرافیکی وضعیت وو اطلاعات مربوط را به شکل اتوماتیک و در فاصله های زمانی مشخص ارائه میدهد و اطلاعات را ذخیره و در زمان هایی مورد نظر مورد تجزیه و تحلیل میکند. یکی از نمونه های آن نرم افزار Zabbix میباشد.

حتما بخوانید : مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از citrix

با استفاده از پایش سرور ها می توان ساعت اوج کاری سرور ها را دانست و با دانستن این موضوع می توان از قرار دادن چند سرور مجازی با مقدار ساعت کاری یکسان روی سرور فیزیکی خودداری کرد و برای کمک سرور های مجازی شده را روی یک سرور فیزیکی قرار داد که دارای ساعت اوج کاری متفاوتی می باشند. برای بدست آوردن پایش عملکرد مجازی سازی سرور و وضعیت سرور ها باید آن ها را در ساعت های متفاوتی بررسی کرده و نتیجه هایی بدست آمده را با یکدیگر مقایسه کرد. با این روش می توان اطلاعات زیادی بدست آورد از جمله این که بار ترافیکی درر چه بازه هایی بالاتر است و با این وسیله از سرور های کمکی بهره برد.

باید دانست هر چه میزان اطلاعات بدست آمده از نحوه کارکرد سرور ها دقیق تر باشد می توان نقشه بهتری از کار شبکه بدست آورده و در نتیجه پروسه مجازی سازی سرور را به طور صحیح تری می توان صورت داد.

حتما بخوانید : تین کلاینت UDC2

پارامترهای اصلی در پایش مجازی سازی سرور

اما چه پارامترهایی برای سنجش میزان عملکرد مجازی سازی سرور و انتخاب سرور مناسب باید رعایت شود. داشتن اطلاعات دقیق درباره وضعیت کاری هریک از سرورها جهت انتخاب کاندیدهای مناسب جهت مجازی سازی را می توان به ۴ قسمت تقسیم نمود. این چهار قسمت شامل ۱- cpu پردازنده ها ۲- memory حافظه ۳-disk accessدسترسی به دیسک ۴۴- دسترسی به شبکه netwok access جز مواردی است که در زمان مجازی سازی سرور و پس از آن جهت پایش باید اطلاعات دقیقی از آن داشته و مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: پایش عملکرد مجازی سازی سرور و وضعیت سرور ها

بازدید :264
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:40
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

همان طور که می دانید مجازی سازی سرور سبب بهبود عملکرد، در دسترس قرار گرفتن بهتر منابع و برنامه های بخش آی تی می شود. این عمل جهت کمتر کردن انجام عملیات تکراری برای بخش مدیریت سرور ایجاد شده است و سبب نوآوری در بخش کسب و کار برای مجموعه ها میشود. ایجاد مجازی سازی سرور علاوه بر این که سبب صرفه جویی بسیار زیاد در بخش هزینه های سخت افزاری می شود، سبب بهبود کارایی و عملکرد سرور نیز میی گردد. بنابراین این بخش با سرعت زیادی در حال گسترش است و پلتفرم های زیادی در دسترس کاربران در این بخشش قرار گرفته است. نرم افزار VMwareیکی از پلتفرم های مورد استفاده در مجازی سازی سرور می باشد. اما علت انتخاب VMware جهت مجازی سازی سرور چیست؟
VMware یک پلتفرم امن و با اعتبار زیاد می باشد که امکان در دسترسی با شرایط sla برای بیشتر برنامه های کسب و کار با داشتن منابع فراوان با هزینه کم خرید ایجاد کرده است. در ادامه به چند نمونه از مزایای استفاده از پلتفرم VMware جهت مجازی سازی سرور اشاره می کنیم.

حتما بخوانید : کاربرد تین کلاینت در مکان های مختلف

مزایای استفاده از پلتفرم VMware جهت مجازی سازی سرور

داشتن اطمینان و مدیریت بهتر با استفاده از این پلتفرم را می توان یکی از دلایل استفاده از VMware جهت مجازی سازی سرور می دانند. VMware vSphere با داشتن برنامه های مدیریتی (operations managementt) یک پلتفرم ثابت تلقی می شود که پایداری بالایی دارد. این بخش با داشتن بیش از نیم میلیون کاربر اینترپرایز در جهان به عنوان یکی از پلتفرم های پرکاربرد در صنعت مجازی سازی سرور محسوب می شود.
برنامه های اصلی و پر اهمیت بخش کسب و کار ملزم به حداکثری دسترسی و داشتن سطح خدمات بالا می باشد vSphereبا داشتن operation management دارای یک محیط منعطف و مقیاس پذیر با داشتن ایمنی و کاربرد بالا در بخش پشتیبانی محیط کسب و کار ایجاد می کند.
کاهش هزینه بخش مهم دیگری در استفاده از این بخش جهت مجازی سازی سرور می باشد. بخش های IT همواره جهت انجام کار زیاد با منابع کم در فشار هستند. VSpheree با داشتن operation managementt سبب ارائه راحت تر با کاربری بالا جهت سخت افزارها، مدیریت کردن بخش منابع ساده و ایجاد تاثیر گذاری زیاد در بخش مدیران را فراهم می کند و همین مسئله سبب کم شدن هزینه های بخش سرمایه گذاری و قسمت عملیاتی می شود. علاوه بر این موارد سبب خودکار سازی هوشمند با کم کردن مقدار هزینه بخشIT ، سبب کاهش مقدار هزینه خرید اولیه و همچنین پشتیبانی میشود می شود.

منبع: علت انتخاب نرم افزار VMware جهت مجازی سازی سرور

بازدید :251
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجازی سازی برنامه ها روشی است که برای بسته بندی کردن نرم افزارها و برنامه های کاربردی به کار می رود. در این روش برنامه های کاربردی بدون نصب بر روی کامپیوتر کلاینت و تنها با نصب یک نسخه از برنامه در سرور میتوان آن را در اختیار همه ی کلاینت ها قرار داد. اما نکته مهم در این بخش ایجاد یک تجمیع از کلیه فایل های نرم افزاری در یک فایل اجرایی است. با استفاده از مجازی سازی برنامه های کاربردی دیگر تمامی نرم افزار ها از سخت افزار جدا شده و امکان اجرای همزمان آن از راه دور امکان پذیر می شود. امکان اجرای برنامه ها از راه دور و با کمک منابع سخت افزاری از جمله امکانات سرور های مرکزی می گردد.
مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از citrix XenApp می تواند صورت گیرد(این برنامه بهترین برنامه جهت مجازی سازی برنامه ها می باشد). با استفاده از این برنامه می توان تمامی برنامه های تحت ویندوز و یا تحت وب را به شکل متمرکز و به صورت مجازی سازی شده در هر مکان و زمانی در اختیار داشته باشید و آن را به کاربران خود ارائه دهید. برنامه citrix XenApp در حال حاضر بیش از صد میلیون کاربر در جهان دارد و این می تواند نشان دهنده این بخش باشد که مجازی سازی برنامه ها با استفاده از citrix XenAppp می تواند با انواع برنامه ها سازگاری داشته باشد. با استفاده از این بخش می توان به شکل خوبی به متمرکز کردن برنامه ها و بانک های اطلاعاتی در مراکز کامپیوتری جهت نگهداری و کنترل کردن دسترسی پرداخت.
مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از برنامه citrix XenAppp در شرح ساده می توان این طور گفت که این بخش مانند ترمینال سرویس ویندوز عمل می کند و تنها تفاوت آن این است که به جای دسترسی به بخش دسکتاپ ویندوز، تنها خود نرم افزار در دسترس کاربر قرار می گیرد. البته موارد و ویژگیهای بسیار دیگری نیز دارد که به طور خلاصه به برخی از آنها اشاره میشود:

حتما بخوانید : تین کلاینت

مزایای مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از citrix XenApp

– صرفه جویی در هزینه سخت افزاری و خرید لایسنس و بخش نرم افزاری می شود.
– آنلاین بودن سیستم و دیدن تمامی اطلاعات برای همه کاربران به شکل real time
– توانایی سرویس دهی در حجم بالا را امکان پذیر می کند.
– اجرای چند نسخه از برنامه های کاربردی را به شکل همزمان امکان پذیر می کند.
– استفاده بهینه از سخت افزار های موجود.
– بهبود قابلیت اطمینان و مقیاس پذیری سیستم ها.
– برنامه citrix بدون هر تغییری در سورس برنامه و یا ایجاد تغییر در بخش ساختار فعلی نصب و بخش ارتباطاتی شبکه ای ، بخش کلاینتی سرور را حذف کرده و کاربران می توانند تنها با داشتن یک مرورگر برنامه های خود را اجرا نمایند.
– در واقع مجازی سازی برنامه ها با این روش را می توان ایده دسترسی نرم افزار با استفاده از شبکه و اینترنت دانست.
– سیتریکس به کاربران ریموت اجازه میدهد از پردازنده کارت گرافیک نیز استفاده کنند، که این یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این راهکار است.
– سیتریکس به مدیران شبکه اجازه میدهد که کیفیت تصویر ارائه شده به کاربر را متناسب با پهنای باند سفارشی کنند.
– سیتریکس تنها گزینه ای است که میتواند در شبکه هلایی با پهنای باند بسیار کم و کیفیت پایین شبکه بدون قطعی کار کنند.
– سیتریکس میتواند دسترسی کاربران به منابع سخت افزاری را بر اساس سیاست مجموعه و نیاز هر کاربر مدیریت و محدود کند.
– سیتریکس امنیت اطلاعات بسیار بالایی دارد.

حتما بخوانید : مجازی سازی دسکتاپ با استفاده از VMware horizon7

سیتریکس بهترین است!
حتما قبل از اینکه اقدام به اتخاذ تصمیم در خصوص زیر ساخت شبکه و و لایه ی سرویس دهی خود کنید، حتما بیشتر در خصوص مزایا و برتری مجازی سازی سرور و دسکتاپ و برنامه ها با سیتریکس تحقیق کنید. کارشناسان مجموعه رها در به صورت رایگان میتوانند در این خصوص به شما مشاوره دهند و میتوانید در یکی از لابراتوار مجهز مجموعه، به بررسی دقیق تر و مقایسه انواع راهکارها بپردازید.

منبع: مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از citrix

بازدید :240
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجازی سازی برنامه ها روشی است که برای بسته بندی کردن نرم افزارها و برنامه های کاربردی به کار می رود. در این روش برنامه های کاربردی بدون نصب بر روی کامپیوتر کلاینت و تنها با نصب یک نسخه از برنامه در سرور میتوان آن را در اختیار همه ی کلاینت ها قرار داد. اما نکته مهم در این بخش ایجاد یک تجمیع از کلیه فایل های نرم افزاری در یک فایل اجرایی است. با استفاده از مجازی سازی برنامه های کاربردی دیگر تمامی نرم افزار ها از سخت افزار جدا شده و امکان اجرای همزمان آن از راه دور امکان پذیر می شود. امکان اجرای برنامه ها از راه دور و با کمک منابع سخت افزاری از جمله امکانات سرور های مرکزی می گردد.
مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از citrix XenApp می تواند صورت گیرد(این برنامه بهترین برنامه جهت مجازی سازی برنامه ها می باشد). با استفاده از این برنامه می توان تمامی برنامه های تحت ویندوز و یا تحت وب را به شکل متمرکز و به صورت مجازی سازی شده در هر مکان و زمانی در اختیار داشته باشید و آن را به کاربران خود ارائه دهید. برنامه citrix XenApp در حال حاضر بیش از صد میلیون کاربر در جهان دارد و این می تواند نشان دهنده این بخش باشد که مجازی سازی برنامه ها با استفاده از citrix XenAppp می تواند با انواع برنامه ها سازگاری داشته باشد. با استفاده از این بخش می توان به شکل خوبی به متمرکز کردن برنامه ها و بانک های اطلاعاتی در مراکز کامپیوتری جهت نگهداری و کنترل کردن دسترسی پرداخت.
مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از برنامه citrix XenAppp در شرح ساده می توان این طور گفت که این بخش مانند ترمینال سرویس ویندوز عمل می کند و تنها تفاوت آن این است که به جای دسترسی به بخش دسکتاپ ویندوز، تنها خود نرم افزار در دسترس کاربر قرار می گیرد. البته موارد و ویژگیهای بسیار دیگری نیز دارد که به طور خلاصه به برخی از آنها اشاره میشود:

حتما بخوانید : تین کلاینت

مزایای مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از citrix XenApp

– صرفه جویی در هزینه سخت افزاری و خرید لایسنس و بخش نرم افزاری می شود.
– آنلاین بودن سیستم و دیدن تمامی اطلاعات برای همه کاربران به شکل real time
– توانایی سرویس دهی در حجم بالا را امکان پذیر می کند.
– اجرای چند نسخه از برنامه های کاربردی را به شکل همزمان امکان پذیر می کند.
– استفاده بهینه از سخت افزار های موجود.
– بهبود قابلیت اطمینان و مقیاس پذیری سیستم ها.
– برنامه citrix بدون هر تغییری در سورس برنامه و یا ایجاد تغییر در بخش ساختار فعلی نصب و بخش ارتباطاتی شبکه ای ، بخش کلاینتی سرور را حذف کرده و کاربران می توانند تنها با داشتن یک مرورگر برنامه های خود را اجرا نمایند.
– در واقع مجازی سازی برنامه ها با این روش را می توان ایده دسترسی نرم افزار با استفاده از شبکه و اینترنت دانست.
– سیتریکس به کاربران ریموت اجازه میدهد از پردازنده کارت گرافیک نیز استفاده کنند، که این یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این راهکار است.
– سیتریکس به مدیران شبکه اجازه میدهد که کیفیت تصویر ارائه شده به کاربر را متناسب با پهنای باند سفارشی کنند.
– سیتریکس تنها گزینه ای است که میتواند در شبکه هلایی با پهنای باند بسیار کم و کیفیت پایین شبکه بدون قطعی کار کنند.
– سیتریکس میتواند دسترسی کاربران به منابع سخت افزاری را بر اساس سیاست مجموعه و نیاز هر کاربر مدیریت و محدود کند.
– سیتریکس امنیت اطلاعات بسیار بالایی دارد.

حتما بخوانید : مجازی سازی دسکتاپ با استفاده از VMware horizon7

سیتریکس بهترین است!
حتما قبل از اینکه اقدام به اتخاذ تصمیم در خصوص زیر ساخت شبکه و و لایه ی سرویس دهی خود کنید، حتما بیشتر در خصوص مزایا و برتری مجازی سازی سرور و دسکتاپ و برنامه ها با سیتریکس تحقیق کنید. کارشناسان مجموعه رها در به صورت رایگان میتوانند در این خصوص به شما مشاوره دهند و میتوانید در یکی از لابراتوار مجهز مجموعه، به بررسی دقیق تر و مقایسه انواع راهکارها بپردازید.

منبع: مجازی سازی برنامه های کاربردی با استفاده از citrix

بازدید :199
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجازی سازی دسکتاپ یکی از بخش های مهم جهت رفع نیاز کاربران امروزی می باشد. مجازی سازی دسکتاپ یا همان VDI با آمدن نسخه های جدید VMware Horizon در سال ۲۰۱۶ ایجاد تحول بزرگی را در بخش مجازی سازی دسکتاپ بهمراه داشت. مجازی سازی دسکتاپ با استفاده از VMware horizon77 سبب بهبود عملکرد زیادی در بخش های مختلف شده است که در ادامه به آن می پردازیم.
نسخه ۷ این نرم افزار سبب بهبود شرایطcloud و موبایل شده است و به صورت زیادی مجازی سازی دسکتاپ را تغییر داده و باعث افزودن مزایای زیادی از جمله سادگی، امنیت و سرعت به آن شده است و همین طور استفاده از آن را با مقدار هزینه کمتری جهت کاربران فراهم نموده است. علاوه بر این هورایزن ۷۷ دارای قابلیت عملکرد تا مقدار سی برابر سرعت بیشتر و هم چنین با مقدار هزینه های به مراتب کمتر از راهکارهای سنتی می باشد که در این روش تا مقدار ۵۰۰ درصد از هزینه ها کاهش پیدا کرده است.

حتما بخوانید : امکانات ایجاد شده با استفاده از فناوری مجازی سازی سرور

مجازی سازی دسکتاپ با استفاده از هواریزن ۷

امروزه کاربران به راحتی می توانند جهت انجام امور مربوط به خود از انواع تجهیزات بهره مند شوند و به انواع برنامه های ویندوز، لینوکس در کنار برنامه های اندروید و iOS که بیش از آن ها می تواند به صورت سیار باشد دسترسی دارند. امروزه روش های سنتی کامپیوتری دیگر جوابگوی مدیریت و ارائه سرویس به کاربران نیست، همچنین مشکلاتی از جمله از دست رفتن اطلاعات و رانش تصویر (image drift) نیز از دیگر مشکلات امنیتی می باشند که سازمان ها باید هزینه های زیادی را برای آن متحمل شوند.

با توجه به این که جهت اجرای هواریزن۷سازمان ها مقداری هزینه را متحمل می شوند اما استفاده از آن سبب ایجاد رویکرد جدید جهت نگهداری، محافظت و مدیریت بهتر کامپیوترها شده و سبب فراهم شدن برنامه های ویندوزی و لینوکسی در بخش آی تی آن سازمان می گردد و در واقع مجازی سازی دسکتاپ با این روش این تضمین را می دهد که کاربران می توانند در هر زمان و یا هر مکانی از تجهیزات موجود استفاده کنند.
این محصول جدید جهت مجازی سازی دسکتاپ امکانات زیادی را برای بخش ITT فراهم می سازد. از جمله تصاویر را به جهت مدیریت بهتر به شکل متمرکز کنترل نموده و مقدار زیادی از هزینه ها کم کرده و به مقدار زیادی تطابق ساختار را حفظ می کنند. با استفاده مجازی سازی دسکتاپ (نسخه جدید هواریزن۷۷) برنامه ها و هم چنین دسکتاپ های مجازی و یا هاست ها به شکل یک پلتفرم مجازی و جداگانه به کاربران ارسال می گردد.

حتما بخوانید : تین کلاینت

در این بخش سرویس های برنامه و دسکتاپ از قبیل برنامه های RDS Hosted، برنامه های بسته بندی شده با thin app، برنامه های SaaS و برنامه های مجازی سازی شده citrix در یک حالت کاری منسجم و یکپارچه درر دسترس قرار می گیرد، بدین وسیله بخش زیادی از منابع مورد نیاز کاربران با سرعت بهتر و به شکل کارآمدتری درر اختیار دیگران قرار می گیرد.

منبع: مجازی سازی دسکتاپ با استفاده از VMware horizon7

بازدید :1385
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجازی سازی دسکتاپ روشی نو را جهت مدیریت بهتر کاربران ارائه می کند. در این روش سیستم عامل PC شخصی از ماشین های فیزیکی مجزا شده و به شکل یک ماشین مجازی بر روی سرور مستقر در بخش مرکز داده منتقل می شوند. مجازی سازی دسکتاپ با ارائه قابلیت های یک پی سی شخصی دارای مزایای زیاد و قابل قبول می باشد که می توان با استفاده از آن قابلیت مدیریت بهتر، کارائی و امنیت کامپیوترهای شخصی در سازمان ها و ادارات را افزایش می دهد.
از جمله مزیت های استفاده از مجازی سازی دسکتاپ با توجه به مقدار سرعت و امکان استفاده از یک image یکسان، می توان گفت با توجه به ساختار این بخش به ازای هر کاربر از یک image یکسان استفاده شده چه از جهتت سیستم عامل و چه از نظر نرم افزارهای کاربردی که همین قضیه باعث پشتیبانی و راهبری بیشتر این بخش میی گردد. با استفاده از مجازی سازی دسکتاپ نیازی به ارتقای سخت افزاری سیستم عامل جهت ارتقای کامپیوترهای شخصی کاربران نیست.
مدیریت کردن آسانتر با استفاده از مجازی سازی دسکتاپ اتفاق می افتد و دیگر نیازی به خرید کامپیوترهای پخش در سطح سازمان و یا بیرون آن نیست و سازمان شما می تواند به سیستمی متمرکز و با داشتن منابع چندگانه،، یوپی اس و حافظه های با مقدار کارایی به مراتب بالا و با داشتن شبکه پهنای باند بالا بتوان سخت افزار را به شکلل یکسان در اختیار کاربران بگذارد. با استفاده از مجازی سازی دسکتاپ دیگری نیازی به نسب چند بار سیستم عامل ها، نرم افزارها و درایورها و patchها نیست و imagee گرفته شده برای تمامی کاربران استفاده می گردد. از دیگر مزایای مجازی سازی دسکتاپ این است که مشکلات می توانند از داخل مرکز داده رفع شده و دیگر نیازی به مراجعه انفرادی سیستم ها نیست.

حتما بخوانید : مجازی سازی دسکتاپ با استفاده از VMware horizon7

معایب استفاده از مجازی سازی دسکتاپ (VDI)

همان طور که هر سیستم نو و جدید دارای مزایایی می باشند در این بین معایب و مشکلاتی نیز دارد. مجازی سازی دسکتاپ نیز از این قضیه مستثنی نیست. یکی از معایب آن می توان به این بخش اشاره کرد کاربران یک سازمان امکان دارد نیاز به مجموعه های متفاوتی از نرم افزارهای خاص و تنظیمات ویژه خود را داشته باشند که نتیجه آن نیاز به imagee های متفاوت دارند که باید به این بخش آزادی عمل داده شود و همین قضیه مقدار سرعت مصرف حافظه سرور را زیاد می کند.

جهت ایجاد یک VDI نیاز به سرمایه گذاری بالایی جهت سرور ها و داشتن حافظه های با مقدار کارایی بالا و همچنین زیرساخت های شبکه است در برخی موارد شاید این هزینه از تهیه کامیپوتر های شخصی بالاتر رود. با استفاده از مجازی سازی دسکتاپ ، مشکلات ایجاد شده در سمت سرور می تواند بر چند کاربر تاثیر بگذارد بنابراین چند سرور جهت افزونگی می تواند ایده خوبی باشد.

منبع: مزیت های استفاده از مجازی سازی دسکتاپ (VDI)

بازدید :247
دوشنبه 23 اسفند 1395زمان :9:32
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مجازی سازی شبکهجز مبهم ترین انواع مجازی سازیدر بین تمامی انواع مجازی سازیمطرح است. در واقع با استفاده از مجازی سازی شبکهمی توان منابع شبکه و بخش محاسباتی را به یک شبکه مجازی واگذار کرد. مجازی سازی شبکهدر واقع روشی نوین و میانبری جهت دسترسی پیدا کردن به خدمات بهتر اینترنتی می باشد و این تکنولوژی می تواند کمک زیادی را در بخش های مختلف به ارگان ها و سازمان ها نماید. مجازی سازی شبکهرا می توان به انواع مختلف دسته بندی نمود که در ادامه به نمونه ای از تعریف انواع مجازی سازی شبکهمی پردازیم.

انواع مجازی سازی شبکه

تعریف انواع مجازی سازی شبکه

تعداد صفحات :1

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 11
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 4
  • بازدید کننده امروز : 5
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 44
  • بازدید ماه : 50
  • بازدید سال : 65
  • بازدید کلی : 5250
کدهای اختصاصی